Hogyan kell magunkhoz vonzani a lehetőségeket?

(Jim ROHN hírlevele alapján készítette: KAJÁRIK Béla)

Mostanában a következő kérdést tették fel többen is nekem:"Hogyan tudnék több lehetőségre szert tenni az életemben?"

Jó a kérdés, de a válaszom kissé meglepte őket.

Kihagytam a nyilvánvaló (és szükséges) gondolatokat a kemény munkával, a kitartással és a felkészüléssel kapcsolatban. Hiszen a kérdezőkről jól tudtam, hogy valamennyien a keményen dolgozók sorába tartoznak. Emellett ismert volt róluk, hogy állandóan nyitottak voltak az új dolgokra és állandóan keresték a nekik leginkább megfelelő megoldásokat. De valószínű, hogy elkerülte a figyelmüket az egyik legfontosabb szempont: - a vonzás.

Mindig azt hittem, hogy a lehetőségek és a siker valami olyan dolgok, amiket hajszolnia kell az embernek, aztán rájöttem, hogy pont az ellenkezőjére van szükség. A lehetőségek és a siker után nem futnunk kell, hanem inkább magunkhoz kell tudnunk azokat vonzani, - azáltal, hogy mi magunk vonzó személlyé válunk.

Ez az, amiért a képességeik fejlesztésére ösztönzöm az embereket. Ha képességeidet és önmagadat fejleszted, a jellemed csiszolni kezded, az egészségeddel és a kapcsolataiddal törődsz, stb. akkor a piac számára vonzó egyéniséggé fogsz válni, és vonzani fogod magadhoz a lehetőségeket. A lehetőségek rád fognak találni. A hírneved lehet, hogy meg fog előzni téged, és valaki közös vállalkozást szeretne majd veled létesíteni. Minden adott ahhoz, hogy magadévá tedd azt az alapelvet, hogy a sikert vonzanunk érdemes magunkhoz.

A siker titka abban rejlik, hogy a képességeinket felhasználva, a fegyelmezett magatartásunkra ügyelve, a fejlett személyiségünknek köszönhetően, jellemünk és a kivívott tekintélyünk révén, valamint a szókincsünk és beszédmodorunk alapján, és ezek tökéletesítése eredményeként egyre vonzóbbakká válhatunk a piacon.

A személyiségünk fejlesztése a lehetőségeinknek egy folyamatos áramlatát idézheti elő, nem csupán a miránk, hanem a környezetünkben élőkre is hatást gyakorolhat, és lehetőségeket biztosíthat számukra.

"A sikert nem érdemes hajszolni, hanem inkább
magunkhoz vonzani,
azáltal, hogy vonzó egyéniségre teszünk szert
a személyiségfejlesztésünk révén."

(Jim ROHN)

Készítette: Jim ROHN cikke alapján: KAJÁRIK Béla

Ha honlapomról a barátaidat is tájékoztatod, ők bizonyára
hálásak lesznek Neked ezért.

 
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2008


.