Cenzúrázott egészség (könyv)


Érzelmi
intelligencia

Jólét IQ
teszt

Gazdagok észjárása

Wellness ipar

Önerőből jólétüket megteremtők TITKAI

Trendek

Gondolat-
ébresztő
gondolatok

Siker-képlet

EQ
szokások

Bill Gates
törvényei

Aforizmák

Sikerrecept

Megváltozni vagy meghalni?

Kapcsolati
Marketing

A nagy ÁTVERÉS

 

Dr. LENKEI Gábor a könyvében számokkal, tényekkel és szakirodalommal is alátámasztja állítását, miszerint: a nagy gyógyszer-gyártók, a gyógyszerlobby, valamint a mennyiségorientált élelmiszergyártók PROFITÉHSÉGÉNEK az "érdeme", hogy az emberiség egészségi állapota hanyatlóban van.

A szerző nem hibáztatja az orvosokat. A közzétett adatokkal bizonyítja, hogy az USA-ban a gyógyszergyártó cégek még idejében megkaparintották az orvosképzés és a gyógyszerkutatás feletti hatalmat. Az egyetemeket és az alapítványokat ők pénzelik, és a szemléletükkel döntő mértékben uralják az oktatás irányát és a kutatás-fejlesztés eredményeit.

Ebből következik az, hogy a betegek teljes meggyógyítása, az egészséges emberek egészségi állapotának megőrzése nem érdeke az úgynevezett "betegségiparnak" (hagyományos nevén: egészségügynek). Ez az újfajta elnevezés abból származik, hogy többnyire akkor látogatjuk ennek az iparágnak az intézményeit, amikor már betegek vagyunk...

Az orvosok csupán eszközei ennek a "játéknak". Nekik azt tanítják még ma is, hogy helyesen cselekednek, ha a gyógyszer-gyártók legújabb, legjobbnak tartott gyógyszereit használják a betegek kezelésére. Ők ezért mindenáron - lehetőleg gyógyszerek segítségével - gyógyítani akarnak, mivel a megelőzés alapú gyógyítás nem szerepel a tantárgyaik között...

Ezt a hiányt igyekszik most pótolni a wellness ipar, termékeivel és szolgáltatásaival lehetővé téve a hiánybetegségek megelőzését.

A témához kapcsolódó cikkek:

A WELLNESS ipar perspektíváiról további információk találhatók a Paul Zane PILZER gazdaságkutatóval készített interjúban.

KÖNYV ismertető

"Ha ez a könyv sci-fi lenne, lehetséges, hogy nemsokára ünnepelt, népszerű író lennék. Még a kritikusok is dicsérnék a szárnyaló fantáziámat. Az a probléma, hogy ez itt a valóság."

Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerzett orvosi diplomát kitűnő minősítéssel. 6 év praktizálás után felhagyott a hivatalos gyógyítási módszerek használatával, mert már nem tudta elfogadni ezek alacsony szintű eredményességét. Kereste a gyenge színvonal okait. Megtalálta. A válaszokat most Ön elé tárja. Orvos talán még nem írt ilyen őszinte könyvet.

Néhány kérdés, amire választ kapunk:

  • Miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne?
  • Kik irányítják az egészségről alkotott fogalmainkat?
  • Kik és miért söpörték szőnyeg alá a legfontosabb tudományos felismeréseket?
  • Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel?
  • Kik süllyesztették el a rák hatékony gyógymódját?
  • Mik a hízás leggyakoribb okai?
  • Tudja milyen egyszerű lenne egészségesnek maradni?

"Ez a könyv olyannyira veszélyes, hogy fegyverviselési engedély kell hozzá." (B.G. üzletember)

Megjelent a könyvesboltokban a szerző legújabb könyve:

"Cenzúrázatlan egészség"
címmel !

 

"Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők,
akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok"

Próbáld ki a HERBALIFE étrendkiegészítőket!
(30 napos vevőelégedettségi garancia)


Ha honlapunkról a barátaidat is tájékoztatod,
bizonyára hálásak lesznek Neked ezért.


 

Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2008